lördag 17 december 2011

JULHÄLSNING FRÅN BOLIVIA


Igår fick vi en jul- och nyårshälsning från vårt fadderbarn i Bolivia. I brevet låg den lilla julgranen på bilden, full med gnistrande pärlor. Kontakten med Jhoselin är berikande. 

2 kommentarer:

  1. Vi har ett fadderbarn i Poona, Indien, genom SOS Barnbyar. Det är vårt andra fadderbarn och vi har ingen personlig kontakt. Vi skickar inga brev, bara extra julpengar. Ingen av våra fadderbarn har tyvärr uppmuntrat till mer korrespondens, vi får förstås rapporter om skolgång, utveckling osv. Det är lite synd men samtidigt skönt att veta att barnen inte tvingas. Ni har tur! :-) Kram Katinka på www.farmorsbloggen.se

    SvaraRadera
  2. Tidigare har vi haft två fadderbarn i Indien och då fick vi mest rapporter och fotografier via Barnfonden. Jhoselin i Bolivia har vi däremot haft personlig kontakt med och det är roligt. Hon skriver och berättar om sin familj, sina intressen och vad hon köper för julgåvorna, som t ex en säng, ett klädskåp. Rörande. Vi har ingen känsla av att hon har tvingats till att skriva. Hoppas inte det men kanske har de haft det som övning i skolan att skriva brev.

    SvaraRadera