söndag 21 april 2019

GLÖMDA KAMERAN

Påskaftonen tillbringade vi hos den yngre familjen Olofsson i Hällsvik. Eftersom vädret var strålande och dessutom varmt kunde vi sitta ute på altanen mest hela dagen. Det var roligt att träffa hela familjen O på en gång, liksom I-L och kusin M. När vi hade avnjutit en god påskmiddag spelade vi ett uppskattat, lagom svårt, spel. Då jag skulle föreviga de glada påskkäringarna och påskgubbarna upptäckte jag att jag hade glömt kameran hemma, så det får bli kycklingbilder istället. Roligt också att träffa hundarna Casper och Elliot som trivdes så gott tillsammans. Tack så hjärtligt för en uppskattad dag.

Idag, Påskdagen, strålar solen lika starkt som igår. Lika varmt är det också, fast det vindar en aning. På förmiddagen drack vi 11-kaffe sittandes på en flat sten vid dammen och såg åtta guldfiskar som kommit upp till ytan efter vinterdvalan.

Stora O har grejat med vår lilla pool idag - fyllt den med vatten och startat pumpen till reningsverket. För en stund sedan, i halvlek matchen Häcken - Djurgården, tog maken första doppet för i år. När han kom in igen berättade han att det var +12 grader i vattnet. Synd att jag inte var med på noterna och fotade premiärbadet. (Gömda, inte glömda, kameran.) Skulle tro att han behövde svalka av sig efter matchens hetta!Glad fortsättning på Påskhelgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar