lördag 1 november 2014

ÅNGERFULL


Ångerfull det är vad jag är för vad som hände igår kväll, då två Halloweenfigurer knackade på dörren och ropade bus eller godis när jag öppnade. För att överhuvudtaget kunna se dem fick jag tända ytterbelysningen, för de var båda svartklädda, den ene med dödskallemask för ansiktet. Givetvis bjöd jag in dem och började förtvivlat leta efter godis, som jag visste var en bristvara i huset. Jag hade helt enkelt inte tänkt på att någon skulle ta sig hit i mörkret men lyckades till sist hitta en påse med Ahlgrens bilar och några chokladbitar som de fick med sig plus en kram var.

Inte förrän en lång tid efter att de hade gått slog det mig att påsen med godisbilarna säkert var flera år gammal. Eftersom jag inte vet vilka besökarna är kan jag inte nå dem, utan får nu bara hoppas att det är lång (jättelång) hållbarhetstid på bilarna, så att inte barnen blir sjuka. 

Nästa år måste jag komma ihåg att ladda upp med godis till Halloween, ifall några häxor, spöken eller andra "skrämskott" skulle dyka upp. Om inte, lär godiset gå åt ändå!
3 kommentarer:

 1. Haha... Ingen fara att de blir sjuka, men lite hårda och sega var nog bilarna...

  SvaraRadera
 2. Vi får hoppas att du har rätt!

  SvaraRadera
 3. Want to get 30 bitcoin-related downline referrals per month, totally free?

  Here's Exactly How To:

  1. Claim 5,000 minimum satoshi per day from the Mellow Ads Faucet.

  2. Start a 24 hours network campaign promoting a bitcoin referral link.

  3. Upon the campaign's completion, re-claim and re-start.

  SvaraRadera