torsdag 16 maj 2013

EXPLOSION


Idag har naturen fullkomligt exploderat. Träden grönskar, en grönska så skir som alltid på försommaren, vitsipporna överträffar sig själva i år och breder ut sig i stora mattor, kabbelekorna lyser längs diken och andra vattendrag och maskrosornas gula ansikten pockar på uppmärksamhet. Varmt är det också, trots att det blåser. Skönt, så skönt att vi fick dricka eftermiddagskaffet inne, för på uteplatsen var det för gassigt att sitta.

Gräset har vi klippt för första gången i år och nu är det fint på båda sidor om huset, men håller den här värmen i sig är det snart dags att ta fram gräsklipparen igen. Guldfiskarna och karparna i dammen är riktigt pigga och verkar att njuta nu när vattnet värms upp undan för undan.

I morgon skall vi åka med vänner till Valle Härad, där vi förhoppningsvis skall kunna titta på blommande kärsbärsträd. När vi var där förra året blommade inte träden. Hoppas att vi har bättre tur i år. I så fall återkommer jag med bilder, för jag tar med kameran. Det skall bli roligt med en utflykt till denna underbart vackra trakt.

Nu till något helt annat. Idag är bokbytardagen och än är dagen inte slut utan det går att hinna med ett byte eller fler. Bilden här nedan har jag norpat från bloggen och dagarna går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar