tisdag 31 december 2013

ÅRETS SISTA DAG


Årets sista dag liknar inte andra nyårsaftnar. Visserligen är det grått och blåsigt, som vädret har varit mer än en gång tidigare, men gräset är grönt och plusgrader har vi. Så, om det inte vore för att det är becksvart både på morgonen och på kvällen skulle man kunna tro att våren har kommit. Lite överdrivet med våren kanske med tanke på alla ljusstakar och granar som fortfarande lyser både i fönster och utomhus men grönt är det i alla fall, precis som på bilden med klockstapeln vid Eriksbergs gamla kyrka.

För vår del skall vi fira in det nya året hemma i lugn och ro. Året som gått har varit händelserikt, både på gott och ont, men de positiva minnena överväger helt klart. Vi ser nu med tillförsikt och nyfikenhet fram mot det nya året och önskar er alla

ETT RIKTIGT GOTT OCH PÅ ALLA SÄTT LYCKOSAMT NYTT ÅR!

5 kommentarer:

 1. Gott Nytt År! Hoppas att 2014 blir ett bra år för oss alla. Vi har kallt och snö väntas mot kvällen och mer i slutet på veckan. Jag skall fira hos Chrissie i Fairfield och stannar över natten.
  Stor nyårs kram till er båda, Birgitta

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra att ni är hemma igen för vi hörde att ostkusten skulle drabbas av ett oväder och tänkte att ni kanske blev drabbade när ni skulle resa till Vermont. Hälsa Chrissie med familj. Nyårskram till dig också!

  SvaraRadera
 3. Hej och Gott Nytt År! Tittar in på din blogg med jämna mellanrum och tycker den är jättetrevlig!

  SvaraRadera
 4. Hej Anna! Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig också. Roligt att du tittar in på min blogg emellanåt. Här i skogen är du alltid välkommen. Jag ser att vi delar flera intressen och jag låter mig gärna bjudas på påtår.

  SvaraRadera
 5. Låter trevligt! God fortsättning från mig!

  SvaraRadera