fredag 14 juni 2019

KÄRT MÖTEIdag har vi varit i Göteborg och dessa små blommor får representera vårt första besök i storstaden. 

Nästa anhalt varTrädgårdsföreningen, där vi strålade samman med kära vänner sedan ungdomsåren som vi, efter att ha strosat en stund bland de vackra och välskötta växtbäddarna, åt en god lunch tillsammans med på det välbesökta Rosencaféet. Det var länge sedan vi träffades och vi hade mycket att ventilera, så mycket faktiskt, att servitörerna/servitriserna nog tyckte att vi borde lämna plats för andra gäster, vilket vi till slut också gjorde.

Fotografierna på våra vänner, som jag hade tänkt att "lägga ut" här på bloggen, var av så dålig kvalitet (tagna i motljus), att jag avstår, för att inte skämma ut mig helt. Synd, för de fyra i denna vänskara som inte var med hade då kunnat få se hur mysigt vi hade det. Nästa gång vi träffas hoppas jag vi är fulltaliga, för det gäller att ta vara på tillfällena och varandra.

Efter en riktigt fin dag var det skönt att slippa ifrån rusningstrafiken i Göteborg och inte förrän vi passerat Partille på väg norrut kunde vi koppla av ordentligt. Lite knöligt med stadskörning nu för tiden, men för övrigt hänger vi med ganska bra, om jag får säga det själv.


1 kommentar:

  1. Ni hänger verkligen med bra Läser bloggen den bästa bok jag läst

    SvaraRadera