söndag 14 juli 2013

FRESTELSE


Igår hade vi trevligt besök av en familj i vilken föräldrarna ursprungligen kommer från Bosnien och Slovenien. Det var intressant att få lära sig lite om deras traditioner och historia. De tyckte att vi bodde så härligt här i Eriksberg och familjefadern sa´ att han gärna skulle vilja skaffa sig ett hus i våra trakter men de båda döttrarna protesterade då i korus - "Nej, pappa, nej"! Förmodligen ansåg de att det var för lugnt här och för långt mellan husen, för de var vana vid att ha kamrater nära sig, och det kan man ju förstå.

Vi hade, som sagt, en mysig eftermiddag tillsammans. Flickorna badade och plaskade i vår lilla pool och tyckte att det var gulligt med fåren, som visserligen kom och hälsade men mest låg och dåsade i skuggan under en gran, allt medan vi vuxna fikade, pratade och lärde känna varandra.

Den fina chokladasken på bilden fick vi i present av våra gäster. Chokladen var så vackert förpackad i en genomskinlig ask som hade formen av en slipad diamant. Nästan synd att öppna den, tyckte jag. Inte Stora O dock, som provsmakade den goda chokladen redan igår kväll innan fotbollsmatchen Sverige - Finland började.

Stort tack till familjen S för att ni förgyllde vår lördag och välkomna tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar