fredag 30 juni 2017

LILLE CASPER


Casper på grönbete

I några dagar den här veckan har vi haft besök av vår yngste son och hans familjs nytillskott, Casper. Stora O och jag har väntat på att få träffa Casper, som är av rasen Bichon Havanaise, och nu har "vårt nya barnbarn" alltså varit här. Det gick över förväntan bra. Han är en lagom pigg liten krabat, jättesöt och kärvänlig. 

Eftersom vi bor som vi gör med stor trädgård och en bra bit från landsvägen, kunde vi ha dörren öppen så att Casper kunde gå ut och in som han behagade. Han fick vara lös hela tiden han var i Eriksberg, för han sprang inte iväg så långt, utan höll sig i närheten av oss. Här fanns mycket för honom att titta på. Fåglarna som flög mellan träden och fågelbordet var han till exempel väldigt intresserad av. I och med att han kunde kila ut och in som han ville hände inte en enda liten olycka inomhus, trots att han egentligen inte var rumsren ännu.

Det tog inte lång stund innan den charmiga lilla svarta silkeslena valpen helt hade förtrollat oss och det blev riktigt tomt när han och och hans husse åkte hem idag.

Välkommen tillbaka. Vi är mer än gärna hundvakter!


Caspar i bilen 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar