torsdag 11 augusti 2016

LILLEPUTTLAND
Under ett par dagar har vi kunnat glädja oss åt besök av min systers barn (V), barnbarn (E), och barnbarnsbarn (lilla M) från Småland och Skåne och igår var vi på Lilleputtland i Hudene, där Lill-Marie har byggt upp ett eget litet samhälle med ett 45-tal miniatyr-hus. Pittoreskt.


Nyhet för i år är en lekstuga för små och större barn. Lekstugan består av ett rum och kök och är utrustad med möbler, tavlor, leksaker och köksattiraljer. På bilden nedan hälsar lilla M välkommen in.
Och in klämde vi vuxna oss, några med viss möda, och där blev vi serverade kaffe, paj, majs och ärtor av lilla M. Barnsliga som även vi vuxna är hade vi jätteroligt och kunde konstatera att lekstugan var det mest uppskattade huset.


Lilla M i serveringstagen, Mamma E i bakgrunden.


Mormor och gamlamormors syster fick precis plats i soffan.


Lilla M framför ett vackert gult hus.


Beskrivning av alla de små husen (som var kopior av i verkligheten förekommande byggnader eller byggnader som tidigare funnits) fanns att läsa på skyltar.

Förutom besöket på Lilleputtland hann vi bl a med en promenad mellan regnskurarna, då vi tittade på barnen som lekte på skolgården till den fina skolan i Eriksberg och besökte den gamla kyrkan från 1100-talet.


Att plaska i vattenpölarna längs vägen var roligt värre.

Mycket trevligt att ha er här. Välkomna tillbaka!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar