fredag 3 juni 2016

GRATTISREGNDen här veckan har det firats och festats extra mycket och många skall gratuleras. Först ut var den här lille killen som i onsdags tog studenten i strålande vackert väder. Tur var det att solen sken så att de många gratulanterna kunde vistas på den fina altanen som D har byggt.
Hurraropen skallade när den nybakade studenten anlände till Hällsvik sittandes i en fåtölj på flaket av denna flådiga Cadillac tillsammans med syster E.
Kusin J, som hade rest ända från Malmö, (på bilden tillsammans med pappa M) ser glad och obekymrad ut trots att hon har en opponering av en uppsats som väntar i Lund dagen därpå. Strålande bra gick det, så det blir ett välförtjänt grattis till.
Även mamma till studenten är värd att fira, bl a för att hon idag har avslutat sitt första läsår på en pedagogikutbildning. Grattis till det L!

Veckan är inte slut ännu och i morgon skall jag uppvakta min barndomsvän, G, som fyller 75 år. Högtidsdagen skall hon fira hos sin son, som bor på Orust. Grattis i förväg G. Vi ses i morgon.
GRATTIS ALLA!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar