lördag 25 juli 2015

DIMRIDÅ


Dagens utflykt gick till Kinnekulle för att där njuta av utsikten från bergets topp. När vi anlände till Kinnekullegården, där vi skulle äta lunch, lamslogs vi av den hänförande utsikten över nejden. Eftersom vi hade reserverat bord och hade en tid att passa, fick fotograferingen vänta tills lunchen var avklarad. MEN vid det laget småduggade det, moln och dimma skymde utsikten och det var tyvärr inte läge att ta fram kameran.

Även om vädrets makter inte stod oss bi (vilket de inte har gjort på länge och inte var förväntat heller efter SMHI:s dystra väderbild) fick vi trösta oss med att lunchen var riktigt god. Som grädde på moset kunde vi glädjas åt sällskap vid bordet av en f d kollega till mig, hennes far och son. Trevligt återeende M!

Nedanstående bild har jag googlat fram och den får visa hur utsikten kan te sig. Ett besök på Kinnekullegården i vackert väder rekommenderas varmt.


På väg hem passerade vi Blomberg där 17-åriga Lisa mördades. Tänk att någon kan döda i en så vacker miljö, att någon kan döda över huvud taget!
1 kommentar:

  1. Verkligen skoj att träffa dig och så oväntat men världen är liten
    Kram
    M

    SvaraRadera